Valiklis skirtas virtuvės paviršių, virtuvės reikmenų ir virtuvės įrangos valymui. Padeda pašalinti nesšvarumus ir riebalus.
NAUDOJIMO BŪDAS: pasukti purkštuką į purškimo padėtį ir purkšti 15-25 cm atstumu tiesiai ant valomo paviršiaus. Nusausinti ir išblizginti. Jei reikia pakartokite.
Mūvėti gumines pirštines. Stengtis neįkvėpti išpurkšto skysčio. Vengti patekimo į akis. PATEKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Pasijutus blogai, kreiptis į gydytoją.
Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Laikyti 5-25 °C temperatūroje.
Sudėtis: daugiau kaip 30%: apdorotas vanduo; mažiau kaip 5% nejoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, katijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, organinis tirpiklis, monoetanolaminas; D-limonene, kompleksinė medžiaga, antibakterinė sudedamoji dalis, dažikliai, konservantai.
Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.