• E-SHOP PREKĖ
  • DĖMIŲ VALIKLIS ŪLA BE CHLORO 750G
  • DĖMIŲ VALIKLIS ŪLA BE CHLORO 750G
Paspauskite ant nuotraukos, kad ją padidintumėte
  • E-shop prekė

DĖMIŲ VALIKLIS ŪLA BE CHLORO 750G

Kodas 132201491
|
Turime sandėlyje
3,60 €
/ VNT
VNT
  • check_box Užsakymų vykdymo terminas 1-3 d.dienos [yra išimčių]

Prekės aprašymas
|
Likutis parduotuvėse
Saugus apsipirkimas internetu Saugus apsipirkimas internetu
Pristatymas į namus Pristatymas į namus
Pinigų grąžinimo garantija Pinigų grąžinimo garantija
Patogus ir greitas atsiskaitymas Patogus ir greitas atsiskaitymas
Pastebėjote klaidą? Praneškite mums >

Prekės informacija

PASKIRTIS: Ūla – puiki dėmių valymo priemonė. Sudėtyje esantis aktyvus deguonis ir kiti priedai išvalo sunkiai pašalinamas dėmes iš drabužių, skalbinių, baldų apmušalų ir sintetinių kilimų. Nenaudokite šio produkto šilkiniams, vilnoniams audiniams, odai ar drabužiams bei audiniams su apdaila. Gali būti naudojamas visų tipų skalbimo mašinose kartu su skalbimo priemonėmis.
PRIVALUMAI: Veiklioji medžiaga valiklyje natrio perkarbonatas turi eilę privalumų lyginant su kitomis medžiagomis kaip natrio hipochloritas, natrio perboratas. Ši medžiaga ekologiška. Vandenyje suskyla į deguonį, vandenį ir natrio karbonatą. Puiki dėmių valymo priemonė. Saugi naudoti spalvotiems audiniams. Nepažeidžia ir neužgeltina audinio.
NAUDOJIMAS: Skalbiant rankomis ištirpinkite reikiamą miltelių kiekį 10 l vandens 40 ºC temperatūros tada įpilkite 1 šaukštelį valiklio. Skalbkite kaip įprastai. Jei skalbiniuose yra sunkiai išimamų dėmių įpilkite 1,5 dozavimo kaušelio.
Skalbiant automatine skalbimo mašina įpilkite 1 dozavimo šaukštelį į atitinkamą skalbyklės skyrelį su skalbiamaisiais milteliais. Skalbkite kaip įprastai. Jei skalbiniuose yra sunkiai išimamų dėmių pilkite 1,5 dozavimo kaušelio.
Mirkant skalbinius ištirpinkite 1 dozavimo šaukštelį 4 l šilto vandens (ne aukštesnėje kaip 40 ºC ). Spalvotus skalbinius užmerkite ne ilgiau kaip 1 valandai. Baltus skalbinius užmerkite ne ilgiau kaip 6 valandoms. Po to gerai išskalaukite arba skalbkite kaip įprastai. Dėmes iš spalvotų ir baltų skalbinių valykite tirpalu: ¼ dozavimo šaukštelio 500 ml šilto vandens iki 40 ºC. Suvilgykite dėmę tirpalu ir skalbkite įprastai ar gerai išskalaukite. SUDĖTIS: mažiau kaip 5 % nejoninių paviršinio aktyvumo medžiagų, 15-30 % baliklio deguonies pagrindu, 15-30 % natrio karbonato.
SAUGA: Atsargiai. Sukelia smarkų akių dirginimą. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Turinį/talpyklą šalinti į atliekas pagal nacionalinius reikalavimus.
LAIKYMAS: Kambario temperatūroje, sausoje patalpoje, originalioje gamintojo taroje. Tinkamumo naudoti terminas nurodytas ant pakuotės.
  • AB Lytagra, Alytaus filialas
    Pramonės g. 10 A, LT-62175, Alytus / Tel.: 8-315-77461
  • AB LYTAGRA Kauno prekybos centras
    Ateities pl. 50, LT-52106, Kaunas / Tel.: 8-37-405435
  • AB Vilniaus Lytagra prekybos centras
    (Prekės kainą tikslintis prekybos vietoje)
    Dariaus ir Girėno 93, LT-02187, Vilnius / Tel.: 8-5-2306535
  • UAB Klaipėdos Lytagra,
    (Prekės kainą tikslintis prekybos vietoje)
    Šilutės pl.19c, LT-91107, Klaipėda / Tel.: 8-46-412090
  • AB Lytagra, Tauragės filialas
    Verslininkų g. 55, LT-72113, Tauragė / Tel.: 8-446-61007